Campaigns

Campagnefotografie heeft de kracht om doelgroepen te bereiken, te inspireren en te bewegen. Voor het ontwikkelen van een sterke campagne shoot wil je jouw brand op een onderscheidende manier uitdragen en uniek positioneren, maar tegelijk ook een merk neerzetten waar mensen zich moeiteloos aan verbinden. Dit doe ik door een verhalende fotoreportage van jouw merk te creëren die je voelt en daardoor ook onthoud. Enkele van de inspirerende brands waar ik mee heb gewerkt zijn Mick Keus, ARKET, Césanne, LikeWise Label en Selected Femme. 

Wil je met mij samenwerken of heb je een vraag? Vul het formulier in op de contact pagina. Op weekdagen kom ik binnen 48 uur bij je terug.  

Boek een Campaign

Boek een Campaign

Vul het formulier in op de contact pagina.
Op weekdagen kom ik binnen 48 uur bij je terug. 

FAQ

Waarvoor kun je campagnefoto's gebruiken?

Deze foto’s zijn in te zetten voor verschillende marketingdoeleinden zoals print (brochures), online (website/social media) en advertenties, maar ook voor outdoor reclame. Benieuwd of ik je campagne kan schieten? Neem dan even contact met mij op, dan lopen we alle opties door.

Zijn er specifieke branches waar je campagnes voor fotografeert?

Ik sluit op dit moment niks uit, maar ik word heel gelukkig om campagnes te fotograferen voor lokale, opkomende merken die bijdragen aan een betere wereld met oog voor mens en dier.

Hoe snel kan ik de bewerkte beelden verwachten?

Binnen 2 weken lever ik een eigen persoonlijke online gallery waar je jouw favorieten kunt selecteren.

Hoe ziet een campagne shoot eruit?

Voorafgaand aan deze campagne shoot hebben we allereerst een kennismaking met elkaar en zal ik aan de hand van een aantal vragen ontdekken wat de eigenheid is van jouw brand. Vervolgens ontwerp ik een krachtig visueel concept dat de essentie van jouw boodschap vangt. Dit concept fungeert als rode draad voor de shoot waarna we de rest zullen invullen (styling, locatie etc.).