In de wereld van fotografie is er iets bijzonders aan het vastleggen van de menselijke ziel in een enkel beeld. Welkom in mijn wereld van portretfotografie, waar emoties, persoonlijkheid en verhalen samenkomen om prachtige beelden te creëren. Ik geloof dat iedereen een uniek verhaal te vertellen heeft, en mijn missie is om dat verhaal in elk portret te laten schijnen. 

Package deal 

– Shoot van 1 uur in mijn studio in Bussum
– 10 bewerkte foto’s
– Investering: €400 (excl. 21% btw)


– Binnen 2 weken lever ik een eigen persoonlijke online gallery waar je jouw favorieten kunt selecteren.
– Beelden bijkopen is mogelijk voor €10 per beeld.
– Ik stuur je een document met tips voor de ultieme voorbereiding. Daarbij ga ik o.a. in op welke kleding goed werkt op beeld en hoe je helemaal ontspannen de shoot in gaat.   

Boek een Portrait Session

Ben jij een ondernemer en naar meer op zoek dan alleen portretten voor je persoonlijke merk, dan is Entrepreneur Story wat voor jou.

Entrepreneur Story

Vul het formulier in op de contact pagina.
Op weekdagen kom ik binnen 48 uur bij je terug.

Portrait
  Session

Boek een Portrait Session

Vul het formulier in op de contact pagina.
Op weekdagen kom ik binnen 48 uur bij je terug. 

FAQ

Wat maakt een portret sessie zo bijzonder?

Een goed portret is voor mij niet alleen de juiste weergave van iemand die is
gefotografeerd. Wat je fotografeert is de relatie met de persoon; er is een uitwisseling tussen de persoon en ik als fotograaf. Dat is wat een portret zo bijzonder maakt. En daarom vind ik dat de ervaring van de shoot net zo belangrijk is als het resultaat.  

Hoe omschrijf je jouw portretfotografie stijl? 

Ik fotografeer wat ik zie, zonder oordeel maar vol verwondering en nieuwsgierigheid. Om zo de kracht van jouw uniekheid vast te leggen. Dit doe ik met grootste aandacht voor compositie, kleur en detail.  

Wat kan ik verwachten van een portret sessie?

Voor een portret sessie ben je welkom in mijn studio in Bussum. Deze studio voelt heel huiselijk en warm aan. We hebben een uur de tijd wat ruimschoots is om helemaal ontspannen de shoot in te gaan. Ik neem de eerste 15 minuten de tijd om rustig te landen, elkaar te leren kennen en de kleding setjes door te nemen voor de shoot. Dan hebben we vervolgens nog 45 minuten voor de portret sessie zelf.  

Hoe kan ik mij voorbereiden op het laten maken van een portret? 

Ik stuur je een document met tips voor de ultieme voorbereiding. Daarbij ga ik onder
andere in op welke kleding goed werkt op beeld en hoe je helemaal ontspannen de
shoot in gaat. 

Waar kan ik een portretfoto voor gebruiken? 

Een portretfoto kan zakelijk ingezet worden voor je onderneming, maar ik heb ook geregeld mensen in mijn studio die een portret laten maken voor privégebruik en hier dus een persoonlijke reden voor hebben. Zo had ik laatst een moeder die het als een selfcare moment zag om krachtige portretten van zichzelf te maken, in plaats van dat altijd te doen van haar kinderen. En ook heb ik nog niet zo lang geleden een ontzettend krachtige, jonge vrouw hier in mijn studio gehad die haar grote liefde verloren had en wilde vastleggen waar ze nu stond een aantal jaar na zijn dood. Ongelooflijk dapper.